aprilkväll...

Redan april, t.o.m. mitten av april, och det är faktiskt en riktigt typisk april, någon dag med strålande sommarvärme, och så blir det direkt omslag och kallt som om det var vinter igen, att klä sig rätt är inte lätt, haha det rimmade t.o.m.
Att sköta en blogg är heller inte lätt, jag tycker själv att jag är totalt sorlig på det, inbillar mig att alla som har bloggar knappt inte gör annat än skriver på sina bloggar om allt möjligt kul och intressant, som gör att andra människor besöker dem stup i kvarten och lägger kommentarer, så icke på min blogg, men jag är nog heller inte så intresant.
Däremot tycker jag att det är lite skoj att ha det här forumet att skriva i, men det hade varit ännu roligare om man någon gång fick någon kommentar, fast jag kan ju inte säga att jag är så bra på att hitta andras bloggar och kommentera på dem, så då funderar jag ibland på om det är så mycket lönt att göra någon hemsida heller, men den skulle man ju i så fall mer aktivt göra reklam för, så att man verkligen fick lite besökare på den.
Jag kan ju då drömma om mörka vinterkvällar när man sitter och pysslar med sin hemsida, och lägger ut bilder och fixar och donar, men... såna kvällar går alltid åt till en massa annat, så än så länge har det ju inte dykt upp någon sådan, då jag har känt att -"Ja nu gör jag det"- fast det kommer kanske när man minst anar det.
Det är alltid så lång startsträcka liksom, och under tiden dyker det upp hundratals andra roliga grejer, och ibland inte så roliga, men som man ändå måste ta tag i och göra innan man kan göra det roliga.
Eller är det bara som jag inbillar mig???
Ibland kanske man helt enkelt bara ska göra det som är roligt även om det finns annat som är mer nödvändigt? Det tråkiga och nödvändiga (som tvätta och laga mat och handla mat och allt sånt där som bara MÅSTE göras) slipper man ju ändå inte undan, och om man gör det roliga, så blir det kanske roligare att göra det nödvändiga, eller i alla fall så kanske det går fortare att göra det nödvändiga, eftersom man tycker att man måste hinna med det också när man har gjort det roliga? Undrar om någon mer än jag förstår hur jag menar?
Idag har vi kan man säga i alla fall gjort så, vi har varit ute på flygtur hela dagen, fastän det är en helt vanlig onsdag när alla andra vettiga människor jobbar och står i, utom vi, i alla fall jag har ju haft en riktig slappedag, Mats har ju flugit planet och fått vara på alerten, även om Jens, som är flyginstruktör och äger planet också var med. Ganska lyxigt, att flyga över till Tyskland, mellanlanda söder om Rostock och sedan upp till Barth, ta taxi in till stan och äta lunch, för att sedan åka ut till planet, och vända nosen norrut igen, mellanlanda på Bornholm och slutligen återvända till Sturup. Jag har inte just lust att sätta igång med nåt särskilt när jag kommer hem då, men Mats for ut med traktorn och skulle harva lite och greja, han behövde nog göra något som inte krävde så stor koncentration av honom.

Och jag sitter här, funderade ändå på om jag skulle sätta mig vid symaskinen och fixa lite på något par trasiga jeans, eller nåt sånt, det är ju heller inte så koncentrationskrävande, även om jag inte har gjort annat än varit passagerare idag. Jag hade med mig en bok, ifall det skulle bli mycket dötid vid planering eller så, men det blev inte så mycket med det, fast lite hann jag att läsa i alla fall, och det gillar ju jag.

Ja, jag får nog göra så, sätta mig vid symaskinen en stund, så kommer väl Mats och vill ha hjälp med att backa in plogen eller nåt, det gör han alltid när jag tycker att jag håller på med nåt.