nu är det jul igen!

Eller rättare sagt, juldagarna har redan varit, så snabbt allting går, först är det så mycket jobb inför de här två - tre dagarna, och så plötsligt är de bara över.
Här hos oss har vi ändå firat i flera dagar. Vi började på lillejulafton, då Magnus, Madelene och Ingemar är här hos oss. Magnus och Ingemar hade byggt en eldkorg till mig, jättekul, eftersom de sjäv har svetsat i hop en, och med egen design, ingen annan har en likadan. Den är ganska hög, och det är ju lite fräckt också tycker jag, de hade lite mek med att få eld i den, Anders fick bistå med ved, och Mats med tändhjälp, så efter lite spring ut och in - jag fattade som vanligt ingenting, så brann det i den, och jag blev tillönskad god jul av dem båda. Ingemar hade dessutom ett riktigt konstverk till mig i julklapp

Så här ser borgen ut, och min bild är ganska lik, det är keramink i relief, så den är riktigt häftig. Han sa att bildläraren hade gett honom MVG med flera + för den. Så då får man känna sig hedrad när man får en så fin julklapp.
Idag är det ganska så rått och disigt och KALLT, även om det bara är runt nollan. Nu verkar det i alla fall som om det ska ligga på minusgrader, så kanske det blir lite vinter.



Så här ser det ut i mitt kök, blommor, tomtar, frukt och fruktkaka om vartannat! Då är det jul.