hjälp! jag hinner inte!!

Alltså, jag blir helt frustrerad, kan man önska sig mer tid i julklapp kanske? Nu har ännu en vecka bara precis svischat förbi, och återigen är det söndag kväll, eller mera rätt NATT!
I fredags var vi i Lund på 500, en av de roliga upplevelserna vi har fått i födelsedagspresent. Föreställning med våra eminenta lokala förmågor Anders Johansson och Johan Wester. Här var det en hög med historiska personer som de två spelade ett sorts spel med publiken om. Helt galet och jättekul som alltid när de är igång. Alla i publiken fick olika kort på kända historiska personer, jag fick Lenin, och Mats fick Jenny Lind, helt rätt som vanligt var hans kommentar, jag funderade lite på vad han menade, att han är en fantastisk sångfågel eller att jag är en maktgalen revolutionär, eller kanske båda?? Ja, det kan man ju fundera på...
Resten av helgen har sedan mer eller mindre blåst och regnat bort. Det jag hade tänkt göra under helgen har jag sådär nätt och jämnt hunnit med, inte allt, naturligtvis. Jag har så gott som gjort färdigt ett sånghäfte att ha med på körutfärden till Tyskland, och jag har tvättat en del, men inte allt, och jag har inte meckat med mitt bildspel som jag ska ha på torsdag i Bromölla och heller inte ringt till kommungruppsordföranden där, som också har tänkt följa med dit.
Plus femtielva andra grejer som jag inte har gjort, när f-n ska man hinna!?!?!?!!
I morgon ska jag skjutsa Mats till Eslöv, så att han kan hämta hem den lille traktorn som har varit på verkstad, och så ska jag åka till Höör och greja en del administrativa grejer, som jag dels behöver lite mer sakkunskap till och färgskrivare!!
Så hoppas jag hinna prata lite med mina kollegor, återigen står vi ju inför nya utmaningar, vilket ju alltid är både intresant och roligt.
Sedan får vi tysklands besök på tisdag, och jag ska hinna en sväng till frissan för klippning på förmiddagen. Ja, återigen, en vecka som är slut innan man har hunnit känna att det var en ny vecka på gång, tror jag.

snart är det jul!

Ja, alltså, ibland så känns det så, när man lite tänker efter, så helt plötsligt känns det som om all tiden redan är inbokad och hur ska jag då hinna julpynta, köpa juklappar, baka pepparkakor och allt annat som man vill göra innan julen, jag fattar inte hur man någon gång ska ha HELA december att göra allt pyssel dag för dag på, och så att julafton kommer lugnt och stilla och allting bara är färdigt och helt jättefint??? Äsch, det är nog inget som finns i mitt liv, känns inte så i alla fall.
Nu har i alla fall november inträtt, och som jag redan innan sa, denna årets längsta, gråaste, tråkigaste och segaste månad känns som om den kommer att vara slut innan jag ens har hunnit vända kalenderblad från oktober till november. Det var väldigt drastiskt men ändå...
Jag ska nog passa på att vända kalenderbladen i dag i alla fall.
Förra helgen åkte våra betor upp ur jorden i en väldig fart, det gick bra, och det blev en rätt stor hög, som ska gå på leverans till bruket, nu den 4 el.5 nov. NATURLIGTVIS var det trots denna korta lagringstid helt nödvändigt att det blev frostvarning för ett par nätter, så i fredags fick vi täcka betorna, och idag har vi tagit bort halm och fiberväv och hela middevippen igen, ja, det känns verkligen som ogjort arbete för dessa stackars två minusgrader, men vem vet, hade vi struntat i att täcka så hade det väl blivit frost i flera dagar och nätter. Det är något man heller aldrig kommer att få veta så det är inte ens lönt att spekulera i.
Veckan som gick har jag mest tillbringat i min monter på mässan Skoldagarna i Malmö. Det var en bra mässa, och jag hade ganska så fullt upp hela tiden, även om det egentligen var lite för få besökare, men man får också se det som positivt att man hinner prata med dem som kommer till montern.
Under tiden har ju även mjölkkriget fortsatt, det är en artikel här och ett reportage där, men den här veckan har jag inte hunnit stå vid butiken och dela ut några flygblad, men vad jag kan förstå är kunderna lika irriterade fortfarande, och många går till ICA och Coop och köper mjölk där, det gör jag också.
Men det får väl bli lite mer protester när man hinner.