dags igen

Verkligen dags igen att skriva nåt här!! Det har jag haft i planeringen ungefär en månad nu, och ändå så har jag inte kommit loss, det var ju Mila - lantbruksutställning i början av februari inne på mässan i Malmö, en kändisspäckad tillställning vill jag lova! Första dagen strosade prins Carl-Philip omkring därinne med sitt lilla följe, jag kunde konstatera att det inte är så lätt att se om det är lantmästar-studiekompisar han hade med sig, eller om det var säkerhetsfolk. Såg ut som ett gäng studenter vilka som helst.
Första dagarna var ju inte så värst mycket folk, men framåt helgen blev det fler, och då hade vi ju fint folk i montern också - Karl Petter från Bonde söker fru och let's dance, och på lördagen kom en till från bonde söker fru, Fredrik från Halland.



Jättekul med de här killarna, Karl-Petter är en verkligt jättetrevlig kille. Han har ju uppdrag för LRF-konsult med att marknadsföra framtidssamtal, och det gör han bra.
Lördagen som var den sista dagen var det riktigt mycket folk. Då hann man knappt prata med alla som dök upp, och det gick åt ballonger som smör i solsken.
Vi hade ju faktiskt också en jättetrevlig monter så det var ju klart att alla ville vara hos oss. Vi delade den med skogsnissarna, och de hade lägereld och skog, och så stod det ett utedass som skilje mellan skogen och jorden. På vår sida hade vi köksbordet, där man kunde sätta sig och ta en kopp kaffe och lösa världsproblemen, precis så som det brukar vara.