jag vet inte...

Jag har funderat mycket på det här med blogg, och jag undrar vad det egentligen är som ska till för att man ska bli så intressant så att man får besökare på sin blogg, som även lägger någon kommentar, ibland när jag är inne på andras bloggar kommenterar jag, men får aldrig nåt gensvar, det tycker jag också är konstigt??
Är det inte lite det som är meningen, att det ska bli någon ytterliggare kommunikation?
Tja, alltså, annars blir det ju som all annan skriva för byrålådan, man kan ju skriva va f-n som helst, det är ju ändå ingen som läser det, känns det som...
Fast jag kan ju inte säga att jag själv är så himla aktiv heller, såg nu att jag inte har skrivit något sen i april, men på nåt sätt känns det också som om var har all den tiden från april tagit vägen, allting har gått så himla fort, och vi har haft så jättemycket att göra.
Nu är det redan augusti, och jag misstänker att det tar bara ett par dagar så kommer allting att bara forsa fram igen, och så hux flux sedan, så är det jul.
Ändå tycker man hela tiden att man inte får gjort det man vill, vilket också besannas av den kritiska svärmodern, som säkerligen ojar sig över att inte fönstren är putsade, att dammet hopar sig, och att allting ligger idrivor, samt att trädgården håller på att gå under i ogräs, och gammalt visset från tidigare blommor. Hästarna går också i hagen och verkar ha tråkigt, och blir inte speciellt aktiverade, osv.
Usch så negativt och tråkigt allting låter, fast vi försöker också ha lite kul emellanåt, och då blir det kanske lite badande i poolen, eller nåt sånt.