torsdag efter påsk...

...och vi har snart varit förlovade en hel vecka.

Ja, Mats och jag passade på att förlova oss på påskafton. Det här började i och för sig nog redan på skottdagen, då han kom med en stor bukett rosor till mig, med en räv bakom varje öra, s.a.s. Efter hand och lite märkliga kommentarer och diskussioner var vi så inne i Lund måndagen innan påsk, och så höll han på så där lite tetigt -"jaha, och nu då, vad ska vi göra nu då, är det någonstans du tycker att vi ska gå?"- osv. Så jag sa, nog ungefär vad menar du, ska vi gå till guldsmeden? Då fick jag bara såna där kryptiska svar tillbaka som  -ja tycker du det så... och vad ska vi göra på påskafton... och så.

Så vi gick till guldsmeden och beställde ringar med påskafton 22/3 som datum, och på natten just efter tolv, när påskafton precis hade börjat, så skålade vi i champagne och trädde ringarna på varandras fingrar.

Det känns väldigt bra tycker jag, och Mats är nog nöjd också, men han påstår att "ingen har ju egentligen friat" och så tycker han nog att jag ska göra det, just för att det är skottår, så vi får väl se, helt plötsligt kanske det är dags för det.