Äntligen fredag!

Ja, för oss är det egentligen inte så väsentligt om det är fredag eller vad det är för en dag, men idag kändes det faktiskt som en äkta fredag!
Vi har varit på Östarp och kört med hästen ett tag i förmiddag, och så fick vi köra vagn med hans kompis Mistral som är en ordentlig och skolad herre, och det gick så bra, jättekul när saker och ting klaffar. Balder fick dra harv tills svetten lackade om honom, så fick han duscha, och bli ledig sedan, när jag släppte honom i hagen rullade han sig naturligtvis direkt, hade väl varit konstigt annars!
Stunderna när vi är där ute är så mentalt vilsamma på något vis, man kommer till en annan värld, även om jag är väl medveten om att tiden går, så känner man sig ändå inte stressad, och det går ju heller inte att göra det, är man där, får man falla in i lunken och rätta sig i ledet bakom hästrumporna.
Balder blir nog bra han också, han har nog kommit igång ganska bra, och ska, liksom vi, mer då öva upp sin säkerhet. Efter hand går det bättre och bättre, det märks verkligen. Att inte Mats och jag kan så bra som Jenny och Lars-Göran är heller inte något konstigt, de har ju jobbat många många år med det här, och vi har nyss börjat.
Jag har nog också förbättrat min kondition, det är kul och bra, jag blir inte helt flåsig av att knata på efter hästarna backe upp och backe ner, som jag blev i början, och det är ju också positivt.
Nu har Simon och Sofia kommit hem, och har ett par kompisar med sig som dom är med, och fredagen liksom sänker sig över alla. Mats ska åka på Ölprovning sedan, så då ska jag köra honom.
Nu sitter jag vid min dator och kollar lite mail och sånt, har kommit fram till att jag har lyckats installera ett nyttt Norton ovanpå det gamla, som ändå ligger kvar och bråkar, så jag får väl fråga Henrik, min äldste son, om han kan hjälpa mig lösa det, jag märker ju att datorn har blivit ganska så seg på kuppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback