Sockerbetan fick åka med till skolan.


Bland det sista på gårdsbesöket var studie av sockerbeta. Eleverna kände och luktade på den, och fick sedan med sig den till skolan, där de som ville skulle få smaka på den.
Ett tips är också att göra betlyktor av sockerbetor, istället för pumpalyktor till Allhelgona. Det är en gammal skånsk tradition! Då får man bara vara lite försiktig så att man inte skär sig, en bra idé är att holka ur den med ett äppeljärn, så aktar man fingrarna.

Kommentarer
Postat av: Maria

Nu har jag hunnit kolla din blogg! ojojoj...en så'n massa saker som händer i sta'n och på lann'et! Kul att ha det samlat och kunna titta tillbaka. Läste om logdansen - kände igen allt! Läste också om våra studenter...våra små positiva entusiaster!

Hörs!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback