bondelördag

För oss bönder är det inte så stor skillnad på vardag och helg, skillnaden brukar ligga i att de företag vi handlar på när vi ska ha reservdelar och annat är stängda på helgen. Men så är det inte den här helgen, för idag är det öppet hus på Lantmännen maskin och Agroma här i Staffanstorp, och då minsann, är det lite så att bönderna strömmar till från när och fjärran. Och faktiskt t.o.m. mer långväga gäster som t.ex. från Halland såg vi, Fredrik från Bonde söker fru. Verkade som om han är inne på att köpa ny traktor, i alla fall provsatt han en Valtra på Lantmännen, och diskuterade tydligen en hel del med säljarnan där. Trots allt kunde han nog vara ganska så anonym där, även om kanske fler kände igen honom, så var det i alla fall inte så att folk gick fram till honom och frågade, eller bad om autografer eller så. Han är nog ändå trots allt fortfarande lite blyg och då ska man ju inte skrämma livet ur honom mer än nödvändigt. Jag är ändå ganska så säker på att det var han.
Tja, det var väl det allmänna lördagsnöjet för bönderna i Staffanstorp med omnejd, jag får säga som Ingemar, min minsting sa, ah, det är ju mycket för att träffa folk man åker hit, själva maskinerna är ju inte så viktigt.
Fredrik Karlsson. Undrar om det var fler än vi som lade märke till att Fredrik var där?
Jaja, sedan är det hem igen, och Mats tycker ändå att han får ut och meka och svetsa lite. Nu fick han ju sett ett par exempel på hur han inte tycker att man ska bygga lastväxlare på maskinvisningarna, så då kan han ju fortsätta med förnyad kraft.


Kommentarer
Postat av: Annika

2 nya inlägg sen jag kikade sist, inte illa. Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Annika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback