nu ska regnet komma

man har t.o.m varnat på radio att det ska komma att regna från och med ikväll torsdag till och med till lördag. Jag har klippt gräset och tagit ut soporna och sånt som inte är så kul att göra när det regnar. Däremot har jag inte gett mig på att rensa rabatter och sånt, eftersom det känns som om det nog kan gå lättare när det är blött i jorden, vissa av de här ogräsen som jag vill ta bort går nämligen bara av om det är lite hårt och torrt i jorden, men jag tänker mig att om det är mjukare och lite blött i jorden så kan det gå lättare. Och om det ska likna rabatter med blommor och inte tistlar och nävor, så lär jag nog få ta ett tag på sina ställen.
Visst, klipper man gräset så ser det ju rätt snyggt ut på håll, men om man tittar lite närmare så sticker det upp blad och stjälkar från helt andra växter än pioner och lupiner.
Jag tycker ju inte att det är så himla roligt att hålla på med det där, men det är väl ändå lite så att jag helt enkelt får göra det ändå. Det viktiga är ju ändå att få bort mycket av det där innan det blommar, och sätter frön som sedan sprider sig i massor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback